Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

Застукали “на гарячому”: у Тернівському районі чоловік намагався продати зброю і дати хабар

Правоохоронці дізналися про намір незаконного продажу зброї на території Тернівського району. 25 червня зловмисника затримали під час передачі “товару”. Чоловік не розгубився і намагався дати правоохоронцям хабар.

Повідомляє Інформатор із посиланням на Криворізьке районне управління поліції.

25 червня поліцейські затримали 39-річного містянина під час продажу пістолета у лісосмузі на території Тернівського району. Під час поверхневого обшуку поліцейські вилучили у фігуранта гроші, які він отримав від продажу. А під час обшуку в помешканні підозрюваного правоохоронці виявили та вилучили більше тисячі патронів.

Але чоловік вирішив відкупитися від кримінальної відповідальності і запропонував поліцейським хабар у розмірі 1000 доларів.

Наразі все вилучене направлено на експертне дослідження, а чоловіка затримали.

26 червня слідчі повідомили фігуранту про підозру за незаконне придбання, зберігання, носіння та збут вогнепальної зброї та боєприпасів без передбаченого законом дозволу та пропозиція хабаря.

Раніше Інформатор повідомляв, що двоє військових збирали на фронті боєприпаси і продавали їх у Кривому Розі. Також ми писали, що у Кривому Розі чоловік намагався продати протитанковий гранатомет та гранати.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Олена Шевченко

Нагору