Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

Вбив чотирьох людей, відрізав вуха і закопав трупи у дворі: суд Кривого Рогу виніс вирок вбивці

У Центрально-Міському районі сталося моторошне вбивство. Рецидивіст протягом півроку вбив чотирьох містян і закопав у дворі приватного будинку. Через 6 років після затримання чоловіку винесли вирок.

Жовтневий районний суд Кривого Рогу виніс вирок криворіжцю за умисне вбивство 4-х осіб, а також носіння, зберігання, придбання вогнепальної зброї, бойових припасів. Подія трапилася у 2018 році. До цього чоловік вже 30 років провів у в’язниці – передає Інформатор.

Увечері 28 червня 2018 року підсудний зі своїми знайомими вживали спиртні напої. Після чого між ними  виникла сварка, в ході якої обвинувачуваний взяв дерев’яну биту і наніс удари потерпілому. Далі він накинув мотузку для білизни на шию чоловіку і задушив його. Потім вбивця закопав труп на прибудинковій ділянці, – про це йдеться у Реєстрі судових рішень.

Крім того, у вересні 2018 року на подвір’ї цього ж домоволодіння підсудний разом зі своїми знайомими вживали алкоголь. Між ними відбулася сварка, в ході якої чоловік підшукав на подвір’ї домоволодіння мотузку для білизни, накинув її на шию знайомому та задушив його. Далі вбивця відрізав вуха померлого та закопав труп поряд із попередньо вбитим чоловіком.

6 жовтня 2018 року обвинувачений знову вживав спиртні напої зі знайомими і між ними виникла сварка. Рецидивіст вбив і закопав два трупи біля попередніх.

28 жовтня 2018 року під шаром ґрунту правоохоронці виявили тіла чотирьох осіб. Також у підсудного виявили зброю і гранати.

У судовій залі обвинувачений не визнав свою провину і сказав, що правоохоронці витягли його з будинку, побили і вклали в руки гранату і пістолет.

Жовтневий суд визнав підсудного винним і визначив покарання у виді 15 років позбавлення волі. Але чоловік проведе у в’язниці. До строку відбування покарання зарахували строк досудового тримання під вартою. Тому вбивці залишилося провести за ґратами 9 років.

Раніше Інформатор повідомляв, що у Кривому Розі жінка вбила свою 10-річну доньку, поклала у валізу і залила бетоном у підвалі. Також ми писали, що росіянин зарізав двох українських військових, які проходили реабілітацію в Німеччині.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Олена Шевченко

Нагору