Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Олександр Усик відмовився від титулу чемпіона IBF і “подарував” пояс Джошуа та Дюбуа: яка причина вчинку

Олександр Усик повідомив, що відмовляється від титулу IBF на користь поєдинку Ентоні Джошуа – Даніель Дюбуа. Його планують провести 21. Це подарунок від українця, абсолютного чемпіона світу у надважкій вазі.

Повідомляє Інформатор із посиланням на публікацію Усика у соцмережі.

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

Допис, поширений Usyk. The Cat. Oleksandr (@usykaa)

Олександр Усик, як переможець поєдинку за титул абсолютного чемпіона світу у надважкій вазі, зобов’язаний провести захист титулу IBF без будь-яких проміжних боїв.

Однак український боксер планує зустрітися у реванші з Тайсоном Ф’юрі. Тому нещодавно з’явилася інформація, що IBF планує забрати свій титул у надважкій вазі в Олександра Усика.

Українець вирішив зіграти на випередження і відмовитися від титулу IBF, аби подарувати пояс переможцю поєдинку Ентоні Джошуа – Даніель Дюбуа:

«Всім привіт. Ентоні та Даніель, слухайте, знаю, пояс IBF важливий для вас. Назвімо це моїм подарунком вам для 21 вересня. Слава Богу за все. Слава Україні», – сказав Усик у відео.

Нагадаємо, що бій-реванш між Олександром Усиком та Тайсоном Ф’юрі відбудеться 21 грудня 2024 року.

Українець став першим з 1999-го року боксером після Леннокса Льюїса, який отримав звання абсолютного чемпіона світу в надважкій вазі.

Раніше Інформатор повідомляв, що Олександр Усик привітав з ювілеєм Криворізьку 17-ту танкову бригаду. Також ми писали, що відомий український боксер Усик завітав до Кривого Рогу.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Олена Шевченко

Нагору