Кривий Ріг До сайту

Україна повернула 90 військових з російського полону

Увечері 25 червня з російського полону повернулися 90 українців. Це прикордонники, військових ЗСУ та Нацгварді. Поверненню полонених сприяли партнери Обʼєднаних Арабських Еміратів.

Реклама

Повідомляє Інформатор із посиланням на Офіс Президента.

Додому повернулися також воїни військово-морських-морських сил, тероборони, Ті, хто захищали Маріуполь, ЧАЕС, військові, які були на Херсонському, Донецькому, Харківському, Запорізькому та Луганському напрямках.

Реклама

«Пам’ятаємо про всіх наших людей у російському полоні. Продовжуємо роботу задля звільнення кожного й кожної. Шукаємо правду про всіх, кого може утримувати ворог. Дякую нашій команді, яка займається обмінами: Буданов, Єрмак, Малюк, Клименко, Лубінець. Усім партнерам, які допомагають, ОАЕ за сприяння у звільненні цих наших людей. Разом можемо досягати навіть найскладніших результатів», – написав Зеленський.

Станом на 25 червня 2024 року вдалося повернути 3300 українців з російського полону.

Перші кроки після полону на вільній від загарбників території

Звільнені 90 воїнів

Зустріч колишніх полонених з українськими військовими

Раніше Інформатор повідомляв, з ворожого полону додому повернулися двоє криворіжців, один із них вперше побачив маленького сина. Також ми писали, що в ДТП помер захисник, який 31 січня повернувся з російського полону.

Реклама

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Олена Шевченко

Реклама