Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Україна повернула 90 військових з російського полону

Увечері 25 червня з російського полону повернулися 90 українців. Це прикордонники, військових ЗСУ та Нацгварді. Поверненню полонених сприяли партнери Обʼєднаних Арабських Еміратів.

Повідомляє Інформатор із посиланням на Офіс Президента.

Додому повернулися також воїни військово-морських-морських сил, тероборони, Ті, хто захищали Маріуполь, ЧАЕС, військові, які були на Херсонському, Донецькому, Харківському, Запорізькому та Луганському напрямках.

«Пам’ятаємо про всіх наших людей у російському полоні. Продовжуємо роботу задля звільнення кожного й кожної. Шукаємо правду про всіх, кого може утримувати ворог. Дякую нашій команді, яка займається обмінами: Буданов, Єрмак, Малюк, Клименко, Лубінець. Усім партнерам, які допомагають, ОАЕ за сприяння у звільненні цих наших людей. Разом можемо досягати навіть найскладніших результатів», – написав Зеленський.

Станом на 25 червня 2024 року вдалося повернути 3300 українців з російського полону.

Перші кроки після полону на вільній від загарбників території

Звільнені 90 воїнів

Зустріч колишніх полонених з українськими військовими

Раніше Інформатор повідомляв, з ворожого полону додому повернулися двоє криворіжців, один із них вперше побачив маленького сина. Також ми писали, що в ДТП помер захисник, який 31 січня повернувся з російського полону.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Олена Шевченко

Нагору