Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Не витримало серце: через півроку служби помер молодий захисник з Кривого Рогу

4 червня під час проходження служби у лавах ЗСУ помер пішов з життя Сергій Попов. Його мобілізували 4 грудня 2023 року. У цивільному житті Сергій працював підручним сталевара конвертерного цеху «АрселорМіттал Кривий Ріг».

Повідомляє Інформатор із посиланням на пресслужбу «АрселорМіттал Кривий Ріг».

Сергій Попов півроку служив у ЗСУ солдатом мінометної батареї механізованого батальйону. На жаль, через серцеву недостатність хлопець помер.

На підприємстві «АрселорМіттал Кривий Ріг» підручний сталевара Сергій Попов працював на установці позапічної обробки сталі.

«Це важка робота, пов’язана з чималим фізичним навантаженням та контактом з високою температурою, – говорить Олександр Новак. – Я кілька років працював поруч із Сергієм Поповим, але жодного разу не чув, щоб він жалівся та нарікав на труднощі. Навпаки, Сергій мав веселу вдачу, вмів пожартувати у складних ситуаціях, підбадьорюючи себе і колег. Роботу виконував сумлінно й професійно. Сергій вчився у досвідченіших колег, вдосконалював майстерність, хотів стати сталеваром і постійно рухався в цьому напрямку. Молодий та завзятий, він хотів жити, творити, варити сталь та досягати нових рівнів. Гірка, непоправна втрата для нас усіх».

Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким полеглого Героя.

Раніше Інформатор повідомляв, що на війні загинув волонтер, доброволець і велобайкер з Кривого Рогу Олександр Шмалько. Також ми писали, що через 4 дні після дня народження на фронті загинув боєць з Криворізького району.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Олена Шевченко

Нагору