Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

40-річний жінці, яку підозрюють у вбивстві 10-річної доньки, суд Кривого Рогу обрав запобіжний захід

Ввечері 22 червня у Кривому Розі знайшли мертвою 10-річну Дарину Шевченко. Її мати повідомила про зникнення дитини і два дні її шукали поліцейські, рятувальники і волонтера. Але мати знала, що дитини вже немає в живих, адже вбила її ще 15 червня.

За вбивство дитини жінці загрожує до 15 років ув’язнення або довічне позбавлення волі. Їй повідомили про підозру та обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб без права внесення застави, – повідомляє Інформатор із посиланням на поліцію Дніпропетровської області.

Речниця ГУНП в Дніпропетровській області Ганна Старчевська розповіла, провівши слідчі дії правоохоронці встановили встановили, що з 15 червня дівчинку ніхто не бачив і вона ні з ким не виходила на зв’язок.

«Поліцейські провели першочергові слідчі дії і встановили, що до зникнення дитини може бути причетна її мати. Поліцейськими було встановлено, що 15 червня в ході сварки мати, 40-річна жінка, вбила свою власну дитину. Після чого, для уникнення відповідальності та приховання слідів злочину, вона поклала тіло дитини до валізи, вивезла на дачу і сховала в погребі, заливши бетоном», – розповіла речниця обласної поліції.

Працівникам ДСНС та криміналістам прийшлося розчищати шар бетону, щоб дістати валізу, у якій лежало тіло дитини. Дарина була не єдиною дитиною в родині. Жінка ще має двох дітей, відомо, що вони знаходяться у бабусі.

«Коли жінка повідомила нам про зникнення дитини, це було десь після двох годин її самостійних пошуків, то вона сказала, що дитина пішла і вона не знає, де вона і з ким. Далі вона співпрацювала зі слідством, допомагала у пошуках, однак поліцейські виявили таку інформацію. На обліку вона не стояла, як сім’я, яка опинилася у скрутних життєвих обставинах», – зазначила Ганна Старчевська.

Раніше Інформатор повідомляв, що у Кривому Розі багатодітна мати вбила свою новонароджену дитину. Також ми писали, що у Кривому Розі в каналізації знайшли тіло немовля.

Олена Шевченко

Нагору