Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

Мешканка Кривого Рогу двічі обкрадала один магазин

Мешканка Кривого Рогу двічі виносила товари з магазину. Це помітив адміністратор. Коли зловмисниця намагалася зробити це втретє, він натиснув кнопку “Тривога”. Поліція охорони з’явилася миттєво. 

Як повідомляє Інформатор з посиланням на Криворізькій міський відділ Управління поліції охорони,на пульт поліції охоронинадійшло повідомлення «Тривога» з магазину, що знаходиться під охороною Криворізького МВ УПО. Вже за лічені хвилини черговий наряд реагування прибув на місце спрацювання.

Прибувши на місце події адміністратор магазину вказав правоохоонцям на жінку, яка скоювала в ньому крадіжки товарів два дні поспіль. 38-річну мешканку Кривого Рогу було затримано поліцією охорони та передано прибулій СОГ для з’ясування обставин події.

Поліція нахадує, що за крадіжку під час воєнного стану передбачена кримінальна відповідальність за ч.4 ст.185 ККУ у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 8 років.

Раніше Інформатор писав про те, що поліція Дніпропетровської області затримала росіянина із двома паспортами. Також повідомлялося про те, що у Кривому Розі 35-річний чоловік вкрав шоколадки з магазину.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Олена Шевченко

Нагору