Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

У Кривому Розі другу добу шукають зниклу 10-річну Дарину Шевченко: як долучитися до пошукової операції

Криворізьке районне управління поліції продовжує шукати 10-річну Дарину Шевченко. 20 червня близько 14:00 дівчинка вийшла з дому та на теперішній час її місцеперебування невідоме. На зв’язок вона не виходить.

Про це повідомляє Інформатор з посиланням на Криворізьке районне управління поліції.

Відомо, що 20 червня близько 14:00 дитина самостійно пішла з дому у Саксаганському районі на проспекті 200-річчя Кривого Рогу.

Поліцейські опитали родичів дівчинки, сусідів та громадян. Орієнтування з прикметами Дарини Шевченко розміщено на зупинках громадського транспорту, магазинах, у парках та в людних місцях. Додатково правоохоронці продовжують опитувати містян та показувати фото дівчини.

Прикмети: на вигляд 10-12 років, зріст 135 см, худорлявої статури, волосся темно-каштанового кольору нижче плечей.

Була одягнена: чорна футболка з малюнком пса Патрона, чорні шорти, білі босоніжки, біла кепка. Також може бути одягнена у рожевому спортивному костюмі.

При собі мала сірий рюкзак із зображенням котів.

Наразі на пошуки зниклої Дарини Шевченко підключаються волонтери з групи “Пошук дітей Кривий Ріг“. 22 червня всі, хто має змогу та бажання долучитися до пошуку 10-річну Дарини Шевченко збираються о 12.00-12.30 біля Сонячної галереї!

Раніше Інформатор повідомляв, що у Кривому Розі більше місяця розшукують маму з 4-річною дитиною. Також ми писали, що під час пошуку 17-річної дівчини на території кар’єру Кривого Рогу виявили тіло людини.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Олена Шевченко

Нагору