Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Криворіжців попереджають про можливі гідроудари і погіршення якості водопровідної води води

В ніч з 19 на 20 червня ворог здійснив чергову атаку на об’єкти енергетичної інфраструктури Криворіжжя зокрема. Це повпливало й на водопостачання для містян. До того ж, у Кривому Розі діють аварійні відключення світла, які зупиняють роботу насосних станцій.

Повідомили у КП “Кривбасводоканал“, – передає Інформатор.

Внаслідок ворожої нічної атаки на 20 хвилин зупинилася робота Радушанського водопровідного комплексу.

Вже з ночі, 20 червня, фахівці КП «Кривбасводоканал» працювали, аби відновити нормальну роботу комплексу. Зараз комплекс працює в звичайному режимі. Але, через ситуацію, що склалася, можливі гідроудари в мережі та погіршення якості води.

“Просимо абонентів зберігати спокій та з розумінням поставитися до ситуації. Мережам, як і людям, потрібен деякий час для налагодження всіх процесів”, – пишуть фахівці “Кривбасводоканалу”.

Крім того, по всій країні, зокрема й у Кривому Розі зараз діють графіки аварійних відключень електроенергії. Це впливає на роботу водопровідних насосних станцій, тому подекуди може спостерігатися тимчасове зниження тиску холодної води. Кожній насосній станції потрібно мінімум годину для того, щоб вирівнявся тиск води у мережі після запуску генератора.

Олена Шевченко

Нагору