Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

“Відпочивали на районі”: у Кривому Розі чоловік підірвав гранату і поранив дитину

16 червня близько 22:00 у дворі багатоповерхівки в Тернівському районі пролунав вибух. Це розірвалася граната. Від вибуху постраждала неповнолітня дівчина і чоловік.

Слідством встановлено, що компанія молодих людей ввечері відпочивала біля багатоповерхівки. Пили слабоалкоголку, розмовляли. Потім 23 річний чоловік дістав гранату та почав хизувався перед друзями. Пролунав вибух. В результаті вибуху постраждали чоловік та неповнолітня дівчина, їх госпіталізували до лікарні.

Для з’ясування обставин на місце події виїхала слідчо-оперативна група відділення поліції №5 Криворізького районного управління поліції. Правоохоронці за участі вибухотехнічної служби зібрали речові докази та опитали свідків події.

23-річного місцевого мешканця затримали та повідомили про підозру за незаконне поводження зі зброю, бойовими припасами та хуліганство.

Підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Справою займається військова прокуратура

Підривник із компанією розпивали слабоалкогольні напої

Частини розірваної гранати

Побитий асфальт після розриву гранати

Місце підриву

Раніше Інформатор повідомляв, що у Кривому Розі чоловік підірвав гранату посеред вулиці. Також ми писали, що у Криворізькому районі чоловік підірвав себе, щоб не йти у в’язницю.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Олена Шевченко

Нагору