Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

У Криворізькому районі запустили сучасну очисну станцію для води

У Широківській громаді облаштували очисну станцію, щоб мешканці могли отримати доступ до питної води. Ще 13 таких установок планують встановити у Криворізькому районі. Встановили очисні станції на Криворіжжі за допомогою Уряду Чехії.

Повідомляє Інформатор із посиланням на голову ДніпрОВА Сергія Лисака.

Після підриву росіянами Каховської ГЕС почалися перемовини з чеськими представниками. Партнери взяли на себе закупівлю обладнання. Його транспортування та монтаж. Навчили й відповідальних на місцях. Більш ніж 20 фахівців вже знають, як з ним поратися, обслуговувати.

Обладнання встановлять і в Апостолівській, Глеюватській, Гречаноподівській та Девладівській громадах. А ще – Зеленодольській, Карпівській, Лозуватській, Новолатівській, Нивотрудівській, Софіївській.

“Вдячний друзям за таку підмогу! Чеській делегації на чолі з Уповноваженим з питань відновлення України Томашем Копечним. Вони особисто приєдналися до запуску очисної станції. Підставляючи плече, вони підсилюють нас й морально. Залишаються поруч на шляху до перемоги”, – написав Сергій Лисак.

Раніше Інформатор повідомляв, що у Кривому Розі в роботу запустили дві гілки магістрального водогону. Також ми писали, що у Кривому Розі прорвало трубу і шахтні води потрапили у річку.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Олена Шевченко

Нагору