Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

На фронті загинув машиніст бурової установки з Кривого Рогу

В боях за незалежність України загинув машиніст бурової установки КЗРК Гетьманець Сергій Миколайович. Це сталося 11 червня поблизу селища Степногірськ Запорізької області. Бійцю повинен був виповнитися 31 рік.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на пресслужбу підприємства, Сергій Гетьманець народився 23 вересня 1993 року у Кривому Розі. Останнім часом працював на шахті “Криворізька” машиністом бурової установки.

3 січня 2023 року, під час повномасштабної агресії рф проти України, Сергія Миколайовича було мобілізовано до лав Збройних Cил України. Він ніс службу мотористом першого відділення взводу механізації другої ШВР військової частини Т0400.

11 червня, відданий військовій присязі на вірність народу України, мужньо виконавши військовий обов’язок, Сергій Гетьманець загинув внаслідок поранень, спричинених вибухами та уламками в зоні проведення бойових дій у селищі

Степногірськ Запорізької області.

Інформатор висловлює свої щірі співчуття рідним та близьким загиблого Героя.

В боях за незалежність України загинув доброволець з Кривого Рогу. Також ми писали, що у свій День народження на фронті загинув випускник Криворізького педагогічного університету.

Нагору