Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Мати писала повідомлення та сподівалася, що живий: під час російської ракетної атаки загинув криворізький велобайкер Артур Покутній

12 червня під час російської ракетної атаки загинув відомий криворізький велобайкер Артур Покутній. Мати до останнього слала йому СМС та вірила, що син живий. Не судилося…

Про це повідомляє Інформатор з посиланням на друга хлопця Дениса Дубова та його матір Аліна Міхайлову.

За словами Дубова, при обсттрілі Кривого Рогу загинув його друг відомий криворізький велобайкер Артур Покутній.

“Він був одним із тих, кого вбили мерзенні окупанти. Ті самі, які не воюють з мирним населенням, та цілеспрямовано часто б’ють по житловим районам. Зараз друзі Артура збирають банку за для допомоги його родині” – написав Денис.

Артур Покутний під час своєї останньої гонки

Артур Покутний під час своєї останньої гонки

Мати хлопця написала у Facebook наступне: “Зовсім не давно, ти хотів піти захищати нашу країну від нелюдів. Хотів зі своєї сьомної квартири нам перевезти свої речі, какзав що приставку віддаси Івану, а нам свій величезний телевізор, планшет, Боже, навіщо ти це сказав????? Ми тоді ще посміялися, сказали,-Синок не кажи таких речей, але, Артур, ти щось відчував?????? Переглядаючи твої фото, в мене сльози течуть самі по собі… Багатьох із прочитавши спитають, а навіщо вона це написала????? Та тому що, я телефон не відпускала з рук, де могла придивлялась новини, куди могла телефонувала, сподівалась, що мій син живий….. Ні, на жаль не так… Зателефонували і сказали, шкода, але Артурчик загинув”.

Раніше Інформатор писав про те, що у Кривому Розі розгорнули штаб з надання допомоги постраждалим від ракетного удару. Також повідомлялося про те, що ворог з повітря атакував Кривий Ріг.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Олена Шевченко

 

Нагору