Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

9 загиблих, 32 поранених: у Кривому Розі надають допомогу постраждалим від російської ракетної атаки 12 червня

12 червня вдень війська рф завдали ракетного удару по густонаселеному району Кривого Рогу.  Загинули та поранені люди. Пошкоджені 41 багатоквартирний будинок, 1 гімназія, 2 училища.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на Раду оборони міста, 12 червня ввечері закінчилась аварійно рятувальна операція на місці ворожої ракетної атаки. На жаль, 9 загиблих, 32 поранених, із них 5 дітей.
До лікарень міста було госпіталізовано 13 поранених, з них 5 у тяжкому стані, 1 – у вкрай тяжкому стані. Усім їм надається вся необхідна допомога, лікарі борються за їх життя.
Триває ліквідація наслідків ракетної атаки. Задіяно 12 бригад комунальників.
З 8.00 до 17.00 буде працювати штаб допомоги людям (він працював всю ніч) за адресою: пр. Героїв Підпільників 36А, сховище СШ №17. Там можна отримати ОСБ, тарпаулін, плівку, цвяхи та інші будматеріали, також оформити заяви на допомогу з міського бюджету. Тим жителям, які самі не можуть закрити вікна, буде надано допомогу комунальниками та управителями.

Раніше Інформатор писав про те, що у Кривому Розі розгорнули штаб з надання допомоги постраждалим від ракетного удару. Також повідомлялося про те, що ворог з повітря атакував Кривий Ріг.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Олена Шевченко

Нагору