Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Йому було лише 20: на фронті загинув випускник Криворізької школи №61 Іван Гамолін

В боях за незалежність України загинув випускник Криворізької школи №61 Іван Гамолін. Він закінчив цей навчальний заклад у 2019 році. Хлопцю було лише 20 років.

Про це повідомляє Інформатор з посиланням на Криворізьку школу №61.

Як написано у некролозі: “5 років тому активний, завжди усміхнений, Іван сидів за партою та був яскравим вогником для кожного, хто його знав. У 19 років, не став чекати та пішов боронити нашу країну, у складі першого стрілкового батальйону Збройних сил України.

Ще при житті хлопець не раз був удостоєний почесних державних нагород. Людина з великої літери, справжній онук, син, брат, друг. Він був людиною яка дарувала щастя…

Для України – Герой, гідний, чесний, сміливий Захисник! А для нас, Світлий Янгол. Ти завжди був таким щирим, привітним, позитивним. Твоя душа завжди сяяла промінням теплоти і доброти. Як же не хочеться вірити, що світ втратив твою світлу усмішку. А Тобі б ще жити й жити”

Інформатор висловлює свої щирі співчуття рідним та близьким загиблого Героя”.

В боях за незалежність України загинув доброволець з Кривого Рогу. Також ми писали, що у свій День народження на фронті загинув випускник Криворізького педагогічного університету.

Нагору