Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Стало відомо, коли у Кривому Розі почнеться третя “хвиля” видачі продуктових наборів

У Кривому Розі триває друга у цьому році “хвиля” видачі продуктових наборів. Також їх отримують ті, хто не встиг отримати раніше. Незабаром, у червні, буде третя.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на Раду оборони Кривого Рогу, Ппчинаючи з 22 квітня у місті видано вже понад 58 600 наборів. А з початку повномасштабної агресії – більш ніж 622,8 тисяч. Видача здійснюється у всіх районах міста через 25 стаціонарних пунктів. Черг немає, усі, хто має отримати набори, можуть їх отримати у зручний час. Продуктові набори доставляються немобільним, маломобільним громадянам за місцем їх знаходження. Так, з початку видачі у 2024 році доставлено немобільним 5,7 тис. наборів.

Незабаром, у червні, буде третя «хвиля» – наймасовіша, очікуєтьс понад 70 тис. чоловік. Всього у цьому році буде видано близько 300 тисяч продуктових наборів.

Раніше Інформатор писав про те, що з 22 квітня у Кривому Розі розпочалася видача продуктових наборів. Також повідомлялося про те,  де у Кривому Розі видають безкоштовні продуктові набори.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Олена Шевченко

Нагору