Кривий Ріг До сайту

Син понад 2 роки не бачив матір: Україна повернула 75 людей з російського полону

31 травня додому повернулися 75 наших людей, які були в полоні росіян. Це рядові, сержанти та офіцери ЗСУ, НГУ, ДПСУ та цивільні. Серед них і жінка, яку росіяни розділили із сином на довгі 2 роки.

Реклама

Повідомляє Інформатор із посиланням на Офіс президента та обмудсмана України Дмитра Лубінця.

Також додому повернулися 19 людей, які потрапили в полон з острову Зміїний, 10 оборонців Маріуполя і з «Азовсталі», українські військові, що потрапили в полон на різних напрямках. За час повномасштабної війни з російського полону повернули 3210 людей.

Реклама

31 травня під час обміну хлопчик Дмитрик зустрівся з мамою, яка повернулася додому з полону. Жінка перебувала на “Азовсталі”, тепер вона вперше за довгий час обійняла свого сина!

Це справжній подарунок для Дмитра, адже 24 травня в хлопчика був день народження. І його, і маму переповнюють емоції. Неможливо стримати сліз, дивлячись на це відео. 

«Дмитра повернув додому Офіс Омбудсмана з ТОТ України. Щодо мами хлопчика — військовополонену хотіли незаконно засудити росіяни. На щастя, вона вже вдома. Ми працюємо, щоб повернути кожного українця додому: від найменшого до найстаршого», – зазначив Лубінець.

Реклама

Перші кроки з автобуса на вільній землі

Додому повернулися 75 військових і цивільних

Повернений полонений

Раніше Інформатор повідомляв, що в ДТП помер захисник, який 31 січня повернувся з російського полону. Також ми писали, скільки бійців повернулися під час 50-го обміну полоненими. 

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Реклама

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Олена Шевченко

Реклама