Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

31 травня школи, гімназії та ліцеї Кривого Рогу завершують навчальний рік. Урочисті заходи у закладах проходитимуть із дотриманням безпекових вимог

Цьогоріч останній дзвоник пролунає для 2500 одинадцятикласників та 6889 випускників дев’ятих класів. 

«Завершується складний навчальний рік, освітній процес протягом якого проходив, переважно, у дистанційному форматі. Але, завдяки тому що ми облаштовували укриття в школах – їх на сьогодні 108, учні мали можливість відвідувати офлайн консультації. І навіть у цих важких умовах маємо 322 медалісти. З них – 246 – золоті медалі та 76 срібних. Стосовно свята останнього дзвоника: задля безпеки учнів та вчителів, великих натовпів збирати не будемо. Але, безумовно, кожен заклад привітає своїх випускників. Формат проведення заклади обирають індивідуально», – підкреслив голова Ради оборони міста Олександр Вілкул. 

До завершення навчального року освіта Кривого Рогу підійшла з високими результатами. Криворізькі учні успішно виступали на конкурсах Малої Академії наук, предметних олімпіадах обласного та всеукраїнського рівнів, а педагоги гідно представили місто на конкурсах фахової майстерності. 

«Щиро хочу подякувати нашим учителям, які навіть у цих складних умовах – воєнний стан, онлайн-навчання – продовжують вдосконалювати свої знання, навчаються новому і є справжніми професіоналами своєї справи. І цього року започатковуємо щорічну премію для наших педагогічних працівників – 80 кращих педагогів вже отримали таке заохочення від міста», – сказав О. Вілкул. 

Протягом червня випускники дев’ятих та одинадцятих класів отримають документи про освіту.

КП «Інститут розвитку міста Кривого Рогу»

Нагору