Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

На війні загинув доброволець і начальник дільниці №16 шахти «Криворізька»

5 травня під час виконання бойового завдання загинув Андрій Володимирович Бичков. Серце захисника зупинилося під час артобстрілу поблизу намеленого пункту Новобахмутівка Донецької області. У Андрія залишилася дружина Катерина Костянтинівна і донька Діана. Чоловіку було 50 років.

Трагічну звістку повідомили на сторінці підприємства “КЗРК”, – передає Інформатор.

Андрій Володимирович народився у Кривому Розі. Після закінчення школи вступив до Дніпропетровського державного технічного університету залізничного транспорту, де здобув спеціальність «Менеджмент організацій». Отримавши диплом закладу, де, до речі, діяла військова кафедра, працевлаштувався в органи податкової міліції. Ніс службу в органах протягом 4 років.

У 2005 році пов’язав своє трудове життя з Криворізьким залізорудним комбінатом, де працював інженером управління залізничного транспорту. Згодом трохи змінив сферу діяльності та працював торговим агентом та мерчендайзером у ТОВ «ТД «Мегаполіс». У 2010 році знов повернувся до рідного підприємства, де вже став опановувати гірничу справу. Спочатку набирався досвіду у старших колег, трудячись учнем прохідника дільниці №9 шахти «Криворізька» (на той час – «Родіна»). Потім обіймав посади підземного гірника та підривника дільниці №16 (вибухових робіт). та заочно пішов навчатися до Гірничого технікуму ДВНЗ «Криворізький Національний Університет», де отримав спеціальність «Підземна розробка корисних копалин».

Після здобуття відповідної освіти Андрія Бичкова було переведено на посаду начальника дільниці №16, де він трудився донині. За цей час проявив себе сумлінним, кваліфікованим та відповідальним фахівцем, який пізнавав нові сфери діяльності, готовий був навчатися та розширювати свої знання з різних галузей. Користувався заслуженою повагою як серед колег, так і керівництва шахти «Криворізька» й підприємства.

14 березня 2022 року, під час повномасштабної агресії рф проти України, пішов добровольцем до лав територіальної оборони, адже мав офіцерське звання. Ніс службу командиром роти вогневої підтримки військової частини А4060. Мав звання капітана. На жаль, 5 травня, під час виконання бойового завдання Андрій Володимирович загинув.

Інформатор висловлює свої щирі співчуття рідним та близьким загиблого Героя.

Раніше Інформатор повідомляв, що на фронті загинув мешканець мікрорайону Зарічний. Також ми писали, що у свій День народження на фронті загинув випускник Криворізького педагогічного університету.

Олена Шевченко

Нагору