Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

Вандали викопали ялівці у парку Мершавцева

28 травня працівники парку Мершавцева виявили пропажу. Невідомі викопали ялівці. Вони залишили «голою» цілу клумбу.

Повідомляє Інформатор із посиланням на сторінку Громадську ініціатива мешканців Кривбасу у facebook.

Під час вранішнього огляду території парку працівники виявили факт крадіжки 5 кущів ялівця на клумбі, що розташована вздовж центральної алеї, біля стадіону «Спартак».

«По факту вночі було викрадено клумбу ялівця. Працівники ТОВ «Агентство безпеки «Аванпост-1» мабуть якось інакше розуміють поняття безпеки і те, за які послуги отримують заробітну плату. В час, коли на фронті кожного дня захисники і захисниці віддають своє життя за Україну, коли гинуть цивільні, гинуть діти, якась погань, сидячі у відносній безпеці, дозволяє собі займатися мародерством та зневажати чужу працю. Вважаємо таких недолюдей нічим не кращими за клятого окупанта», – обурюються працівники парку.

З моменту початку повномасштабного вторгнення ні на день не зупинялася робота по відновленню парку.

Працівники парку викликали на місце поліцію написали заяву.

«Люди, Європа – це не місце на карті, Європа у вашій голові, тому прохання використовувати її за призначення, тому що про якусь свідомість та совість в цьому контексті писати взагалі недоречно», – додають працівники.

Раніше Інформатор повідомляв, що у Кривому Розі вандали розбили скло у «швидкісному». Також ми писали, що у Кривому Розі вандали вкотре пошкодили укриття.

Олена Шевченко 

Нагору