Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

На Херсонщині ворожий дрон вбив захисника з Кривого Рогу

7 травня від влучання ворожого БАЛА на Херсонському напрямку загинув Микола Миколайович Кишкарьов. У нього залишилися дружина Аліна і донька Наталія. У цивільному житті 40-річний захисник працював водієм-далекобійником і жив у Кривому Розі.

Повідомляє Інформатор із посиланням на Єланську селищну раду.

Народився Микола Миколайович 19 вересня 1983 року в селі Куйбишевка, навчався у місцевій школі, після закінчення якої став студентом Миколаївського національного університету ім. Сухомлинського (факультет фізичної культури).

У 2009 році Микола одружився. Разом з дружиною Аліною та донькою Наталею проживали в місті Кривий Ріг. Працював водієм-далекобійником.

Микола був призваний на військову службу за мобілізацією у серпні 2022 року. За проявлену мужність та героїзм, виявлені у протистоянні військовій агресії загарбника, вагомий особистий внесок у забезпечення обороноздатності Української держави, надстійку віру і відданість українському народу та з нагоди Другої річниці створення військової частини був нагороджений Подякою військової частини.

Загинув Микола Миколайович 7 травня 2024 року під час виконання бойового завдання на Херсонському напрямку від ворожого БПЛА.

Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким полеглого Героя.

Олена Шевченко

Нагору