Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

На війні загинув співробітник «АрселорМіттал Кривий Ріг»

4 травня поблизу загинув Андрій Шпильовий з Кривого Рогу. Серце захисника зупинилося поблизу Урожайного Донецької області. У цивільному житті Андрій працював слюсарем-ремонтником на рудозбагачувальній фабриці № 1 «АрселорМіттал Кривий Ріг».

Повідомляє Інформатор із посиланням на пресслужбу «АрселорМіттал Кривий Ріг».

Андрій Шпильовий народився в родині військового. Свого часу він встиг відслужити у прикордонних військах. Цього разу Андрій приєднався до лав Нацгвардії. З побратимами боронив Херсонщину, потім пройшов навчання у навчальному центрі у Львові, Румунії. Служив Андрій командиром відділення матеріально-технічного забезпечення 2-го стрілецького взводу. Останнім місцем бою захисника стала Донеччина.

Колеги говорять, що чоловік був доброю, відкритою, спокійною людиною. Андрій завжди приходив на допомогу одним з перших, як у роботі, так і у повсякденному житті.

«Тільки хороше можна сказати про нашого Андрія, – розповідає заступник начальника РЗФ-1 Євген Висоцький. – Він мав найвищий 6 розряд у своїй професії, а це говорить про його професіоналізм та досвід. Останнім часом йому довіряли зборку млинів та спіралей класифікаторів. Це непросто. Але за його роботу завжди було спокійно – виконає вчасно та якісно. З бригади № 2, в якій працював Андрій, практично всі вже служать у лавах ЗСУ. Андрій теж пішов на фронт одним з перших. На жаль, ми втратили його. Це відчутна втрата для всієї фабрики. Ми втратили досвідченого колегу, прекрасну людину та хороброго захисника».

Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким полеглого Героя.

Нагору