Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

100-річний ювілей відзначає довгожителька з Кривого Рогу

14 травня 2024 року виповнюється 100 років мешканці Саксаганського району Ірині Панкратіївні Лукіній. Довгожителька народилася у Кіровоградській області, проте вже 8 років живу у Кривому Розі. Ірина Панкратіївна має двох онуків та одного правнука. 

Повідомляє Інформатор із посиланням на Департамент соціальної політики виконкому Криворізької міської ради.

Ірина Панкратіївна народилася на Кіровоградщині в багатодітній родині на початку двадцятого століття. Вона пережила голодомор, Другу світову війну та важкі часи післявоєнної відбудови. Тяжкі випробування не зламали, а лише загартували її.

Все життя пані Ірина працювала в рідному селі на різних посадах, вдома – на присадибній ділянці. Народила та виховала доньку. Секретом свого довголіття вважає любов і турботу про рідних.

З 2016 року Ірина Панкратіївна мешкає разом з донькою в Кривому Розі.

Вітаємо пані Ірину з Днем народження! Бажаємо міцного здоров’я, мирного неба, любові і турботи з боку близьких і щасливого майбутнього у вільній Україні!

Сьогодні в місті мешкає ще 11 довгожителів, яким виповнилося 100 і більше років.

Раніше Інформатор повідомляв, що криворіжанка, яка має двох праправнуків відзначила свій 100-річний ювілей. Також ми писали, що 100-річна довгожителька з Кривого Рогу займається спортом та сідає на шпагат.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Олена Шевченко

Нагору