Інформатор Кривий Ріг

ПРЕС-РЕЛІЗИ

Завжди розряджена батарея в телефоні? Відкрийте рецепт довголіття

Сучасні мобільні телефони дуже популярні серед користувачів мобільної електроніки. Основна проблема смартфонів – швидко розряджаються акумулятори. І якщо у вашому пристрої не вистачає повного заряду на цілий день, то ймовірно, що батарея піддавалася неправильній експлуатації.

Виправити ситуацію може тільки купівля нового АКБ, для iPhone 6 шукайте тут https://www.aks.ua/catalog/akkumulyator-dlya-mobilnogo-telefona/brand/apple/model-telefona-apple/iphone-6.

Однак, щоб уникнути походів в GSM магазини і істотно продовжити термін служби батареї, ми представляємо керівництво про те, як правильно заряджати і використовувати основне джерело живлення телефону.

Величезна продуктивність – пережиток минулого

Хто ще пам’ятає часи безсмертних стільникових телефонів і акумуляторів, які могли працювати на одному заряді близько тижня? На жаль, така автономність пішла в минуле, і сучасні виробники не можуть запропонувати ефективні джерела живлення, що відповідають потребам сучасного смартфона. Мало того, що батареї мають невелику енергоефективність, так ще й схильні до істотного зносу внаслідок неправильної експлуатації. Тому через 1-2 роки активного використання юзери смартфонів Microsoft повиннi обирати нову батарею тут https://www.aks.ua/catalog/akkumulyator-dlya-mobilnogo-telefona/brand/microsoft/

Як правильно зарядити акумулятор у телефонах?

 Ще кілька років тому калібрування батареї, тобто максимальне розряджання та заряджання батареї кілька разів, було дуже популярним процесом. Сучасні смартфони Motorola, наприклад, використовують літій-іонне джерело живлення https://www.aks.ua/catalog/akkumulyator-dlya-mobilnogo-telefona/brand/motorola, а цей тип процедури в даному випадку вже не актуальний. Ба більше, такий тип батареї не повинен повністю розряджатися. Зрештою це може призвести до глибокого розряду накопичувача і швидкого виходу його з ладу. Абсолютна заборона на переривання циклу зарядки також повна нісенітниця. Сучасні акумулятори не мають ефекту пам’яті, а тому можуть бути підключені до ЗП у будь-який момент.

 Отже, дотримання вище представлених рекомендацій, значно збільшить термін служби батареї Ксіомі. Проте, існує досить багато лайфхаків, здатних збільшити час роботи телефону. Наприклад, однотонні шпалери або навіть вимкнення бездротових модулів може додатково заощадити кілька відсотків на день. Також варто ознайомитися з детальними налаштуваннями екрана. Яскравість дисплея суттєво впливає на енергоспоживання. Xiaomi, до речі, спеціалізується на виробництві пристроїв, які автоматично регулюють підсвічування екрана залежно від поточної освітленості. Це дуже корисна опція!

Нагору