Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

В Саксаганському ТЦК помер військовозобов’язаний: офіційний коментар

5 травня мешканців Кривого Рогу сколихнула трагічна новина. На території Саксаганського ТЦК та СП Кривого Рогу помер 44-річний чоловік, який прийшов по повістці. Він проходив військово-лікарську комісію.

Служба зв’язків з громадськістю Дніпропетровського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки прокоментувала трагічний випадок, – повідомляє Інформатор.

У відомстві заявляють, що військовозобов’язаний криворіжець помер внаслідок раптового різкого погіршення стану здоров’я.

“Різке погіршення здоров’я військовозобов’язаного супроводжувалось ознаками епілептичного нападу. Була негайно викликана швидка медична допомога, до прибуття якої військовозобов’язаному надавалась домедична допомога. Співробітники патрульної поліції, які прибули за викликом, констатували біологічну смерть без ознак фізичного впливу”, – йдеться у повідомленні.

Проте рідні померлого не вірять у погіршення здоров’я. Родичі стверджують, що смерть настала через побиття, в ТЦК ж заявляють, що у чоловіка раптово стався епілептичний припадок під час проходження ВЛК.

За фактом смерті чоловіка тривають слідчі дії правоохоронних органів.

Висловлюємо щирі співчуття рідним і близьким померлого.

Фото поширили рідні померлого у соцмережі

Раніше Інформатор повідомляв, що через тиждень після ДТП померла молода заступниця директора криворізької гімназії №32. Також ми писали чи можна оскаржити висновок ВЛК.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Олена Шевченко

Нагору