Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Через тиждень після ДТП померла молода заступниця директора криворізької гімназії №32

3 травня передчасно пішла з життя освітянка Ірклієвська Тетяна Василівна. Жінка працювала заступником директора з виховної роботи у криворізькій гімназії №32. 27 квітня вона потрапила у страшну ДТП на обʼїзній.

Трагічну звістку повідомили на сторінці навчального закладу у facebook, – передає Інформатор.

Тетяна потрапила у ДТП, її авто врізалося у дерево. Жінка знаходилася у лікарні з чисельними травмами і не змогла пережити наслідки страшної аварії.

Життя Тетяни Василівни з малих років було пов’язане з Криворізькою гімназією №32: зі шкільної парти у першому класі до останніх днів.

«Відповідальність, працелюбність, відкритість та щирість проклали шлях Тетяні Василівні до рідної школи вдруге – вже на посаду заступника директора. Завжди світла, доброзичлива, безвідмовна, сповнювала простір довкола себе спокоєю і теплом», – згадують колеги.

Колишня класна керівниця Ольга Мусієнко поділилася своїми щемливими спогадами про Тетяну.

«Наша Таня пішла від нас. Таня була і моєю ученицею (мій перший випуск 2009) і пізніше, вже моїм керівником… Спочатку я її вчила, а потім вона мене… Таня була моєю вірою в добро, прикладом мудрості, тактовності, гармонії і любові до життя. Мій промінь сонця… Мʼяких хмаринок, моя дівчинко», – пише Ольга.

Шкільні роки Тетяни

«3 травня – Страсна п’ятниця, день смерті Ісуса. Кажуть, Бог забирає в такі дні найкращих! Світла пам’ять вам, Тетяно Василівно! Вічна пам’ять тобі, Тетянко», – йдеться у некролозі.

Висловлюємо щирі слова співчуття рідним та близьким Тетяни Ірклевської.

Олена Шевченко

Нагору