Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

У Кривому Розі під час футбольного матчу чоловік подряпав та побив вікна в автівках

28 квітня у Кривому Розі пройшов футбольний матч “Кривбас – Металіст”. Після завершення гри деякі криворіжці побачили на своїх автівках подряпини і навіть розбите лобове скло. Відеореєстратори припаркованих автівок зняли хулігана.

Повідомляє Інформатор із посиланням на сторінку криворізького журналу Pod pricelom в instagram.

28 квітня криворіжці припаркували свої автівки вздовж дороги і пішли підтримувати рідну команду “Кривбас” на стадіон Гірник. Після завершення матчу вони побачили, що автівки пошкоджені. На деяких авто виявили подряпини та навіть розбите скло. Камери автівок зафіксували вандала. Тепер власники чотирьохколісних шукають зловмисника.

“Ми шукаємо свідків події, яка сталася сьогодні з нашими близькими з якими ми були разом о 20:30 біля стадіону Гірник на зупинці. Після закінчення матчу виявили, що у автівці моїх друзів, розбите лобове скло. У інших автівках, подряпана бокова частина автомобілів. Якась паскуда вирішила, що може нівечити чуже майно. Просто йти, дряпати та кидати каменюки.”, – йдеться у повідомленні.

Ймовірний зловмисник

Раніше Інформатор повідомляв, що хуліган побив пляшки з коньяком в супермаркеті Кривого Рогу. Також ми писали, що у Кривому Розі невідомий потрощив вікна кафе Ifeel.

Олена Шевченко

Нагору