Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

“Ямал” та “Азов” – ЗСУ уразили ще два великих російських кораблі 

Ніч 24 березня виявилася вдалою для Сил Оборони України. Під час нічної повтряної атаки по тимчасово окупованому Севастополю була завдана велика шкода Чорноморському флоту Росії. Уражені важливі об’єкти та два великі десантні кораблі.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на посиланням на СтратКом ЗСУ, Сили Оборони України успішно уразили два великих російських кораблі “Ямал” та “Азов”, центр зв’язку та декілька важливих об’єктів інфраструктури Чорноморського флоту росії, які знаходилися у тимчасово окупованому Севастополі.

Відомо, що “Ямал” та “Азов” – великі десантні кораблі проєкту 775М. Перший увійшов до складу Чорноморського флоту у 1988 році, другий – у 1990. Водотоннажність такого корабля становить 4080 тонн, довжина 112,5 метра, ширина 15 метрів, осаду 3,7 метра, екіпаж 87 осіб.

Раніше Інформатор повідомляв, що Повітряні Сили України знищили ворожий десантний корабель “Новочеркаськ”. Також повідомлялося про те, що Головне управління розвідки разом із Силами безпеки України знищили великий десантний корабель “Цезар Куніков” чорноморського флоту рф. 

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Олена Шевченко

Нагору