Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

Ворог запустив по Україні десятки ракет і безпілотників: яка обстановка в регіонах України

Вночі 22 березня росіяни атакували Україну з повітря. З опівночі ворог випустив «Шахеди», а о 03:30 відбулися пуски крилатих ракет з літаків Ту-95МС. Вибухи лунали у Києві, Харкові, Запоріжжі, Дніпрі, Кривому Розі. Частина ракет – з курсом на Захід України.

У Харкові росіяни влаштували справжній терор. Там пролунало близько 15 вибухів. Ворог поцілив по місту балістикою. У місті блекаут, перебої з водою та опаленням. На деяких обʼєктах виникли пожежі – передає Інформатор із посиланням на міського голову Харкова Ігора Терехова.

«Наразі близько 15 вибухів у Харкові. У місті проблеми зі світлом – ворог цілить по енергетичній структурі. Є пожежі на місцях деяких «прильотів»… Через знеструмлення насосних підстанцій у місті вже спостерігаються проблеми з водопостачанням. Також вранці на маршрути не вийде електротранспорт – перевезення здійснюватимуть автобуси за схемою блекауту», – повідомив очільник.

По Запоріжжю ворог наніс 12 ракетних ударів. Уражено обʼєкти інфраструктури, постраждали цивільні будинки. Інформацію щодо потерпілих уточнюємо, – повідомили у Запорізькій ОВА.

За уточненою Інформацією у Запоріжжі зруйновано 7 будинків, ще 35 – пошкоджені.

Рух автодорожнім переїздом гребля Дніпровської ГЕС повністю обмежено — патрульна поліція Запорізької області.

На Вінниччині є влучання в об’єкт критичної інфраструктури, – ОВА.

Олена Шевченко

Нагору