Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

Пʼяний батько гамселив сина і дружину на очах дітей: родину з тяжкими травмами доставили до лікарні у Дніпропетровській області

12 березня близько опівночі в одному із сіл Губиниської ОТГ Новомосковського району сталося домашнє насильство. Пʼяний батько на очах двох дітей побив дружину і сина. Всю родину доставили до лікарні.

Повідомляє Інформатор із посиланням на пост медикині Тетяни Єсич.

Як виявилось, в родині, де троє неповнолітніх дітей, нетверезий 38-річний батько не вперше дає волю кулакам, внаслідок чого потерпають дружина та діти.

Цього разу після чергової сварки чоловік почав бити дружину і 7-річного сина.

Мати сама викликала «швидку». Прибувши на місце медики діагностували у дитини закриту черепну-мозкову травму, струс головного мозку, закриту травму живота, множинні забої та гематоми голови, грудної клітини, рук та ніг.

15-річна дівчинка з гострою реакцією на стрес та  3-річний малюк, який на щастя не постраждав фізично, в супроводі постраждалої матері, у якої також струс мозку та закрита черепно-мозкова травма, доставили до лікарні.

Нелюда вже забрали працівники поліції.

Відомо, що хлопчик обстежений, на щастя, в нього не виявлено загрозливого стану. А мати таки вирішила вивезти дітей подалі від недо-чоловіка. Це принаймні врятує дітей від можливого каліцтва та психічних розладів.

Олена Шевченко 

Нагору