Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

У Кривому Розі підпалили будки для собак: є постраждалі чотирилапі

25 лютого близько 19:00 невідомі підпалили у Кривому Розі 6 будок для собак. На сонячному зловмисники обклали будки шинами, облили бензином і підпалили. Постраждали дві собаки, їх доставили до ветлікарні. 

Повідомляє Інформатор із посиланням на місцевих зоозахисників.

Крім постраждалих собак, ще чотирьох не знайшли. А з шести будок залишилися лише дві. Їх просто з вогню витягнув військовий. Інші будки загасили рятувальники, яки миттєво прибули на виклик.

“Нам зателефонували і повідомили що горять наші будки з собаками. Ми відразу ж прибігли… Вогонь швидко розгорявся, будки були складені один на одного, покладено шини, матрац, і облито бензином суха навколо, підпал швидко розгорівся. Відразу викликали пожежну і поліцію. Пожежна загасила вогонь, з 6 будок залишились 2. відвезли в клініку Доктор Дог, 4 собаки не знайшли. Де вони невідомо”, – бідкаються містяни.

Волонтери написали заяву до поліції.

“Ми довго з вами збирали гроші на ці будки. Зараз нам доведеться оплачувати перетримку 6 собак у клініці”, – пишуть зоозахисники.

Всі хто бажає допомогти волонтерам, можуть знайти реквізити на сторінці благодійного фонду “Ми разом”.

Раніше Інформатор повідомляв, де у Кривому Розі труять собак. Також ми писали, що у Кривому Розі собака напала на дівчину.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Олена Шевченко

Нагору