Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Українські військові знищили російський бомбардувальник, декілька дронів та крилату ракету

Українські військові продовжують відбивати російські повітряні атаки по території України. Вранці 18 лютого бійці повітряного командування «Схід» приземлили черговий російський літак – винищувач-бомбардувальник Су-34. І це не враховуючі знищених дронів та крилатої ракети.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на Повітряні Сили ЗС України, вночі 18 лютого 2024 року війська рф атакували територію України 6-ма зенітними керованими ракетами С-300, 3-ма крилатими ракетами Х-22, керованою авіаційною ракетою Х-59, а також 14-ма ударними безпілотниками.

В результаті бойової роботи збито 12 «шахедів» та одну керовану авіаційну ракету Х-59 у межах Чернігівської, Сумської, Полтавської, Кіровоградської, Дніпропетровської областей.

Близько 6.00 воїни повітряного командування «Схід» приземлили черговий російський літак – винищувач-бомбардувальник Су-34 на Східному напрямку.

Раніше Інформатор писав про те, що Повітряні сили України відмінусували два ворожі винищувачі. Також повідомлялося про те, що українська ППО збила над Криворізьким районом керовану авіаційну ракету.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Альона Свірідова

Нагору