Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

На Донеччині загинув металург з Кривого Рогу

Під час ведення бойових дій загинув Олександр Коваль з Кривого Рогу. Серце захисника зупинилося поблизу населеного пункту Очеретине Покровського району Донецької області. У Олександра залишились дружина, доросла донечка та неповнолітні братик та сестричка.

Повідомляє Інформатор із посиланням на профспілку “АрселорМіттал Кривий Ріг”.

У цивільному житті Олександр працював слюсарем-ремонтником в цеху ремонту металургійного устаткування № 2 (ЦРМО № 2) Ремонтного виробництва ПАТ “АрселорМіттал Кривий Ріг”.

Ще раніше він встиг набути чималого досвіду в ремонтній справі як працівник ЦРО № 1 управління капітальних та поточних ремонтів обладнання зі складу гірничого департаменту підприємства. Саме в зв’язку з реорганізацією цього підрозділу Олександр разом з іншими колегами і поповнив колектив ЦРМУ-2 РВ. Таким чином, його загальний стаж роботи на підприємства склав близько чверті віку.

Колеги згадують про Олександра, як про дуже надійну, чесну, відповідальну та щиру людину, на яку можна було покластися в будь-яких питаннях та справах. Мав він товариський характер і легко знаходив спільну мову з усіма в тих колективах, де працював.

Редакція Інформатора висловлює щирі співчуття рідним та близьким загиблого Героя.

Раніше Інформатор повідомляв, що на війні загинув викладач криворізького коледжу. Також ми писали, що на Донеччині загинув штурмовик з Криворізького району.

Олена Шевченко

Нагору