Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

Вихвалявся перед дівчиною і зірвався з мосту: у Дніпропетровській області рятують підлітка

Вдень, 10 лютого у Марганці 14-річний хлопець впав із мосту. Але на цьому “пригоди” хлопця не закінчилися і для порятунку підлітка прибули надзвичайники. Постраждалого доставили до лікарні Дніпра.

Повідомляє Інформатор із посиланням на медика Володимира Грабового.

Діставшись пішки по бездоріжжю 200 метрів медики виявили 14-річного підлітка, який хизуючись перед дівчиною зірвався з висоти 7 метрів та впав на дроти високої напруги.

Постраждалому одягли шийний комір та за допомогою поліції і ДСНС на щиті транспортували до “швидкої”. Хлопця з діагнозом закритої черепно-мозкової травми, струсом мозку, електротравмою доставили до Марганецької центральної міської лікарні, де після додаткового обстеження, хворого перевезли до Дніпра.

“На жаль, таких випадків травмування на цьому мосту було вже декілька, але незважаючи на це, попри багаточисельні застереження, молодь продовжує нехтувати власною безпекою та ризикують життям, заради власної розваги”, – пишуть медики.

Раніше Інформатор повідомляв, що у Дніпропетровській області через сварку з коханою чоловік стрибнув з мосту. Також ми писали, що Зарічному чоловік намагався вкоротити собі віку і стрибнув з мосту.

Олена Шевченко

Нагору