Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

Масштабне знеструмлення у Кривому Розі: уламки безпілотника впали на електропідстанцію

Вночі 3 лютого ворог з повітря атакував Криворізький район. Вдарив безпілотниками. Українській ППО вдалося знешкодити п’ять, але є влучання.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на Криворізьку РВА, бійці ПвК “Схід” знищили у небі над Криворізьким районом 5 ворожих безпілотників. Проте є влучання по кількох об’єктах. Пожежі, які виникли співробітники ДСНС локалізували. Головне, що ніхто не постраждав.

За даними “Укренерго“, через обстріли та падіння уламків БпЛА постраждало обладнання  підстанції НЕК «Укренерго» та дві високовольтні повітряні лінії. Були знеструмлені побутові та промислові споживачі у Кривому Розі.

Без електропостачання залишилося понад 15 тис мешканців і мешканок Криворіжжя та дві котельні у Кривому Розі, які дають тепло понад 43 тис абонентів. В деяких районах міста відсутнє водопостачання. Ускладнено роботу швидкісного трамвая.

Фахівці «Укренерго» почали аварійно-відновлювальні  роботи одразу після закінчення повітряної тривоги. Триває заживлення споживачів.

Раніше Інформатор писав про те, що у передмісті Кривого Рогу лунали вибухи. Також повідомлялося про те, що у небі над Криворізьким районом знищені дві ворожі ракети.

Олена Шевченко

Нагору