Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

Студентка з Дніпропетровської області видавала себе за військового і виманила у довірливої жінки майже мільйон гривень

Студентка одного з вишів Дніпра, користуючись війною та повагою українців до військових, вирішила заробити. Вона створила фейковий акаунт, видала себе за пораненого військовослужбовця та стала просити грошей на лікування. І добра, довірлива душа знайшлася.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на Дніпропетровську обласну прокуратуру, 20-річна студентка під чоловічим ім’ям створила фейкову сторінку у соцмережі. Видаючи себе за військовослужбовця, вона познайомилась з потерпілою.

Під час спілкування дівчина повідомила, що терміново потребує грошей на нібито лікування та реабілітацію після отриманого поранення в зоні бойових дій.

Введена в оману жінка перерахувала понад 800 тис грн на банківські рахунки студентки.

Дівчину затримали.

Під час обшуків за місцем мешкання підозрюваної вилучено комп’ютерну техніку та мобільні телефони, які використовувалися у протиправній діяльності. Їй обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Під час обшуків за місцем мешкання підозрюваної вилучено комп’ютерну техніку та мобільні телефони, які використовувалися у протиправній діяльності.

Під час обшуків за місцем мешкання підозрюваної вилучено комп’ютерну техніку та мобільні телефони, які використовувалися у протиправній діяльності.

Раніше Інформатор писав про те, що у Дніпропетровській області рецидивіст ошукав людей майже на 100 тисяч гривень. Також повідомлялося про те, що мешканець Дніпропетровської області ошукав громадян на 130 тисяч гривень

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Альона Свірідова

Нагору