Інформатор Кривий Ріг

ПРЕС-РЕЛІЗИ

Як запобігти випадінню волосся

Красиве волосся – важлива складова привабливості. На жаль, під впливом багатьох факторів (генетика, стиль життя, загальний стан здоров’я та стреси) воно випадає, втрачає міцність. Допоможуть справитися з цією проблемою засоби від випадіння волосся

Відтак компанія Vichy випускає ефективні препарати комплексної дії для чоловіків і жінок. Також бажано дотримуватися простих порад трихологів та дерматологів щодо догляду за волоссям.

Правильний догляд

Ось кілька порад, які допоможуть здійснювати правильний догляд за волоссям та запобігти його випадінню:

  1. Харчуйтеся повноцінно, за необхідності вживайте вітаміни та мінерали. Особливо важливими для краси волосся є вітаміни: А, Е, D, групи B, а також залізо, цинк та біотин.
  2. Регулярно виконуйте фізичні вправи. Активний спосіб життя сприяє хорошому самопочуттю, зміцненню здоров’я, зокрема й волосся.
  3. Не піддавайтеся стресу та частіше усміхайтеся. Нервові стани, негативні емоції можуть негативно впливати на волосяні фолікули та призводити до випадіння волосся. Методи релаксації, такі як йога чи медитація, допоможуть керувати своїм емоційним станом.
  4. Мийте волосся акуратно, уникайте сильного тертя та гарячої води.
  5. Використовуйте м’які шампуні та кондиціонери – це  допоможе уникнути пошкодження волосся і подразнення шкіри голови.
  6. Уникайте хімічного впливу на волосся – фарбування, завивки чи випрямлення.
  7. Ховайте волосся від сонця – носіть у спекотну погоду кепку чи капелюх. 
  8. Правильно розчісуйте волосся – м’якою щіткою тільки після повного висихання. 
  9. Мінімально використовуйте пристрої, які нагрівають волосся, – фени, плойки, праски та інше.

На стан волосся також може впливати коливання рівня гормонів. Якщо жінка помітила зміни у циклі, які збіглися з початком випадіння волосся, варто звернутися до трихолога.

Допомога волоссю від Vichy

Бренд Vichy виготовляє відому дерматокосметику, та пропонує ефективне рішення для слабкого та тонкого волосся. Комплексний засіб Aminexil Clinical 5 у капсулах сприяє зміцненню шкіри голови, кореня та всього полотна волосини – до самого кінчика. Уже через 3 тижні можна буде помітити перший результат, а ще через 3 – значне покращення. Такий догляд за волоссям є не тільки дієвим, а й гіпоалергенним. 

Здорове і красиве волосся – результат правильного догляду та здорового стану організму людини загалом. Використовуйте правильні засоби та підтримуйте здоров’я за допомогою вітамінів, мінералів, необхідних фізичних навантажень. 

Рекламний матеріал

Нагору