Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

Дві працівниці пошти у Дніпропетровській області “розвели” клієнтів на більш ніж 60 тисяч гривень

Дві працівниці пошти вирішили незаконно підзаробити на посилках клієнтів. Вони брали гроші від отримувачів посилок з післяоплатою і залишали їх собі. Загалом жінки привласнили 61 тисячу і обманули 14 клієнтів.

Повідомляє Інформатор із посиланням на поліцію Дніпропетровської області.

Дві співробітниці одного з поштових відділень у Петриківському районі Дніпра видавали посилки, які відправлялись післяплатою, отримувачам, однак гроші за товар залишали собі. Усі оплати підозрювані мали проводити через касу відділення пошти, однак не робили цього. Відомості про отримання товару до електронної бази зловмисниці також не вносили.

Аби приховати правопорушення, в офіційних документах працівниці зазначали, що посилки нібито повернуто відправникам у зв’язку із закінченням термінів зберігання.

За скоєння злочинів слідчі відділення поліції № 10 Дніпровського районного управління поліції повідомили двом жінкам віком 41 та 33 роки про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст.191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) Кримінального кодексу України.

Раніше Інформатор повідомляв, що у Кривому Розі загорівся контейнер з посилками. Також ми писали, що заборонено пересилати поштою.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Олена Шевченко

Нагору