Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

“Сирену увімкнули завчасно, треба було ховатися”: мер Павлограда про загибель 43-річної жінки

Вранці 23 січня ворог атакував Дніпропетровську область ракетами. У Павлограді внаслідок ракетного обстрілу загинула 43-річна жінка. Вона йшла у по скверу під час повітряної тривоги.  

Про це розповів міський голова Павлограду Анатолій Вершина, – передає Інформатор.

Вранці місто Павлоград сколихнули гучні вибухи. Ворог атакував місто ракетами. Через повідомлення про активність ворожої авіації, сирену у Дніпропетровській області увімкнули заздалегідь до вибухів. На жаль, не всі скористалися укриттями і внаслідок атаки загинула жінка, яка йшла по скверу.

“Сирена спрацювала завчасно і проінформувала населення про можливі обстріли… Я вважаю, що такий трагічний випадок стався, тому що просто нехтували заходами безпеки. Тому що тривога була і треба було ховатися. Людина йшла на відкритому просторі, тому вона загинула”, – каже Анатолій Вершина.

Наразі комісія вивчає ситуацію на місцях руйнувань будинків та квартир. Вся комунальна інфраструктура в Павлограді працює у штатному режимі.

Раніше Інформатор показав кадри з місця падіння уламків збитої ракети над Павлоградським районом. Також ми писали про атаку дронами Дніпропетровської області.

Олена Шевченко

Нагору