Кривий Ріг До сайту

В Україні стало можливим подорожувати залізницею разом з власною автівкою: як це зробити

Під час далеких подорожей автівкою в українців завжди виникає декілька проблем. Зокрема, де зупинитися на ніч, якою дорогою безпечніше їхати до пункту призначення, де відремонтувати авто у разі ламання чи проколу ската. Ці проблеми взялася розв’язати “Укрзалізниця”.

Реклама

Як повідомляє Інформатор з посиланням на пресслужбу підприємства, “Укрзалізниця” запустила послугу перевезення авто пасажирів спеціальним автовагоном. Це дає можливість зберегти машину, а власнику спокійно та комфортно відпочити.

У вагоні-автомобілевозі можна розмістити 4-8 автомобілів залежно від габаритів. Машини супроводжує провідник, який оформляє опис транспортного засобу, координує завантаження/вивантаження та забезпечує збереження авто на шляху прямування.

Реклама

Наразі вагони-автомобілевози курсують за такими напрямками:

– Київ – Львів – Київ,

– Дніпро – Львів – Дніпро,

Реклама

– Одеса – Львів – Одеса,

– Харків – Львів – Харків.

Перевезення автомобіля та оформлення проїзних документів для пасажирів, які супроводжують автомобіль, можливо оформити одночасно в обох напрямках.

Реклама

Отримати докладну інформацію можна

У повідомленні наголошують: при плануванні перевезення автомобілів вагонами-автомобілевозами обов’язково уточнюйте актуальну інформацію про напрямки та періодичність курсування вагонів-автомобілевозів за вищевказаними номерами телефонів.

Раніше Інформатор писав про те, що “Укрзалізниця” збільшує ціни на міжнародні рейси з Дніпропетровської області. Також повідомлялося про те, що “Укрзалізниця” бронює місця у потягах для військових.

Реклама

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Альона Свірідова