Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Дівчинка-сирота з Кривого Рогу попросила соцпрацівників забрати її від опікунки

Неповнолітня дитина, яка осиротіла і жила під опікою тітки, самостійно звернулася за допомогою до виконкому Центрально-міського району. Дитина попросила забрати її з родини тітки, у якої вона жила після втрати батьків. Інцидент трапився у Центрально-Міському районі.

Про це йдеться на сторінці служби у справах дітей виконкому Центрально-Міської районної у місті ради, у facebook, – передає Інформатор.

Перебуваючи під піклуванням тітки, у дитини виник з нею конфлікт, який і привів неповнолітню до соцпрацівників.

Фахівці вивчили ситуацію, яка склалася в родині, де жила дитина. На жаль, недбале ставлення тітки до своїх обов’язків призвело до того, що дитину влаштували до закладу професійно-технічної освіти. Тепер дитина буде знаходитися на повному державному забезпеченні.

Додамо, що станом на 16.01.2024 на обліку в службі у справах дітей виконкому районної у місті ради перебуває 202 дитини вищезазначеної категорії.

Дівчину влаштували на повне забезпечення до закладу освіти

Раніше Інформатор повідомляв, що у Кривому Розі хлопець попросив правоохоронців забрати його із сім’ї. Також ми писали, що через аморальний спосіб життя у Кривому Розі з родин вилучили хлопчика-переселенця та дівчинку.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Олена Шевченко

Нагору