Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

У Кривому Розі показали кадри з місця влучання у “швидкісний”

8 січня росіяни атакували Кривий Ріг дев’ятьма ракетами. Влучили по коліям швидкісного трамваю. Станом на 10 січня працівники підприємства проводять ремонтні роботи, щоб швидше запустити трамвай по всім станціям.

Повідомляє Інформатор із посиланням на КП “Швидкісний трамвай”.

Внаслідок ворожого обстрілу перебито лінію та контактну мережу швидкісного трамваю. На місці влучання розгорнули штаб по ліквідації наслідків обстрілу.

“Керівний склад та робітники нашого підприємства прикладають неймовірних зусиль, щоб якомога швидше повернути підприємство у робочий режим. Велика подяка керівнику за витримку та стійкість. Велика подяка робітникам, це – сильні люди із величезним досвідом. Всі разом – це одна команда! І тільки разом ми подолаємо всі негаразди”, – йдеться у повідомленні адміністрації.

За добу працівники змогли засипати та вирівняти місце, де була величезна вирва від влучання. Вже проводяться роботи по укладанню колій.

“Завдяки титанічній праці працівників КП “Швидкісний Трамвай” уже відновлено полотно під трамвайні колії. Починаємо роботи по прокладанню трамвайної колії та контактної мережі. Маємо впевненість, що найближчими днями швидкісний трамвай запрацює в штатному режимі. Висловлюємо слова вдячності всім тим, хто надав допомогу нашому підприємству”, – написав депутат Сергій Баландін.

Працівники підприємства ліквідують наслідки атаки

Працівники прокладають нову колію

Через влучання постраждала й контактна мережа

Вирівнювання дороги під колію

Раніше Інформатор повідомляв, як працює “швидкісний” після “прильоту”. Також ми писали, що помер перший директор криворізького “Швидкісного трамваю”.

Олена Шевченко

Нагору