Інформатор Кривий Ріг

ПРЕС-РЕЛІЗИ

Купівля кондиціонера допоможе створити комфортні умови для навчання

Важливі умови продуктивної роботи або навчання – комфортна температура та свіжість повітря в приміщенні, забезпечити які допоможе покупка кондиціонера.

На які характеристики та функції кондиціонера варто звернути особливу увагу, якщо його планується встановити в будинку, квартирі, де живе школяр або студент?

Щоб сон був міцним

Розумова працездатність значною мірою залежить від того, чи добре людина висипається. В усіх кондиціонерах є нічний режим, у багатьох моделях він зводиться до того, що техніка вночі працює з мінімальним рівнем шуму. А є кондиціонери, які не тільки не заважають спати, але й підвищують якість сну завдяки підтримці комфортної температури в нічний час. Вчені встановили, що температура тіла протягом нічного сну змінюється, тому для засипання, міцного сну та легкого пробудження потрібна різна температура навколишнього повітря. А провідні виробники кондиціонерів, наприклад, компанія Samsung, «навчили» техніку регулювати температуру за заданим алгоритмом.

Щоб шум не заважав роботі

Вдень кондиціонер працює в більш інтенсивному режимі, і рівень шуму при цьому вище. Робота внутрішнього блоку сучасних кондиціонерів супроводжується слабким шумом, на рівні шелесту листя, тихої розмови. Якщо дитина дуже чутливий до шуму, попросіть фахівців магазину, який пропонує кондиціонер купити в Україні https://air-conditioner.ua/uk/, підібрати надтиху модель, з рівнем шуму нижче стандартного.

Також варто врахувати, що письмовий стіл зазвичай розташовується ближче до вікна, біля якого на фасаді монтується зовнішній блок, і шум від його роботи також може відчуватися в кімнаті. У зовнішньому блоці розташований компресор – силовий агрегат, основне джерело шуму. Якщо кондиціонер традиційний, неінверторний, його компресор періодично включається на повну потужність, відключається, знову включається, та шум при запуску може відволікати від роботи. Інверторний кондиціонер не просто більш тихий, його шум монотонний. І це лише одна з переваг інвертора, поруч з економічним енергоспоживанням, точним підтриманням температури, можливістю обігріву взимку.

І не забувайте про необхідність періодичного (в середньому 1 раз на рік) сервісного обслуговування кондиціонера професіоналами.

Рекламний матеріал

Нагору