Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Менше дивитися телевізор і почати нову справу: гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 6 січня

6 січня – це 14-й місячний день і прекрасний час для вдосконалення своїх здібностей. Цей день сприятливий для починання нових справи. Необхідно по можливості менше працювати за комп’ютером, утриматися від читання і перегляду телевізора. Стрижка цього дня призведе до поліпшення вашої діяльності, покращення фінансового становища, збільшення власності й прихильність начальства.

Інформатор розповість, що приготували зірки для всіх знаків Зодіаку на 6 січня.

Овен

День вдалий для будь-яких фінансових операцій: особливо успішним виявиться шопінг – вдасться придбати все необхідне за заздалегідь складеним списком, та ще й за вигідною – акційною – ціною.

Роботу над втіленням у життя грандіозних професійних планів необхідно розпочинати з планування, а йому не стане на заваді навіть вихідний день: подумайте над стратегією і тактикою досягнення мети.

Близнята

Самотнім представникам вашого знака зірки радять сьогодні вийти “в люди” – наприклад, сходити до театру, на концерт чи виставку: велика ймовірність, що там ви зустрінете людину, яка вас зацікавить.

Рак

День сприятливий для роздумів про те, як ви зможете втілити в життя найзаповітнішу мрію: саме сьогодні вам на думку спаде ідея щодо того, що може серйозно наблизити вас до неї.

Лев

Складаючи професійні плани на найближче майбутнє, намагайтеся урахувати всі нюанси: буде прикро, якщо якась дрібниця в найнесподіваніший момент зіпсує вам реалізацію серйозного проєкту.

Діва

Хороша прикмета – наведення ладу в оселі, особливо якщо воно хоча б трохи буде пов’язане з переставлянням меблів: старий комод, що знайшов нове місце в квартирі, призведе до щасливих змін.

Терези

Нерішучість, властива представникам вашого знака, цього дня – не найкраща тактика: намагайтеся якомога швидше покінчити із сумнівами та ваганнями і розпочати активно діяти.

Скорпіон

Заплановані на сьогодні домашні справи необхідно виконувати в суворій послідовності, інакше проєкти чіплятимуться один за одного і перетворяться на снігову кулю.

Стрілець

Як би вам не хотілося прокоментувати слова чи вчинки когось із близьких вам людей, необхідно утриматися від цього кроку – ненавмисно можна завдати комусь із них серйозної образи.

Козоріг

Чим завершиться невеликий конфлікт між близькими людьми, залежатиме лише від вас: якщо зможете погасити його на початковій стадії, негативного впливу на моральний клімат у родині він не матиме.

Водолій

Дослухаючись до думки інших людей, ви не лише збережете з ними добрі приятельські стосунки, але й дізнаєтеся багато нового, що, цілком можливо, стане вам у пригоді в житті.

Риби

Стіна нерозуміння, яка може виникнути в цей день між вами та людьми навколо, з великою ймовірністю завадить домовленостям – як професійної, так і особистої якості.

Раніше Інформатор повідомляв про різке погіршення погоди у Кривому Розі. Також ми писали, коли у січні можна ворожити.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Олена Шевченко

Нагору