Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

Поблизу Кривого Рогу дівчина-підліток намагалася накласти на себе руки через нерозділене кохання

Днями у місті Жовті Води 14-річна дівчина вирішила звести рахунки з життям, наковтавшись пігулок. Причина – нерозділене кохання. На щастя, рідні встигли викликати екстрену допомогу. 

Як повідомляє Інформатор з посиланням на співробітницю екстреної допомоги Maria Polian,  21.12.2023 року о 23:08 на пульт екстреної допомоги у місті Кривому Розі  надійшов виклик до дівчинки 14 років, яка мешкає у місті Жовті Води. Симптоми вказувалися наступні: «блювота кровʼю, наїлася пігулок».

За 9 хвилин медики вже були на місті. Вони оглянули дівчинку та встановили попередній діагноз: «Отруєння лікарськими засобами».

Як стало відомо в ході розмови з родичами дитини, пацієнтка на тлі нерозділеного кохання вирішила покінчити з життям, тому випила одразу 60 таблеток протитуберкульозних препаратів. У важкому стані бригада екстреної медичної допомоги доправила її до реанімаційного відділення лікарні у Кривому Розі.

Про стан її здоров’я наразі невідомо.

Інформатор звертається до всіх: “Бережіть себе та своїх близьких! Не будьте байдужими до чужих проблем та горя! Інколи ми можемо врятувати життя, просто вислухавши людину”.

Раніше Інформатор писав про писав про 15-річного хлопця з Дніпропетровщини, який вистрілив собі у скроню через нерозділене кохання. Також повідомлялося про те, що у Дніпропетровській області школярка намагалася накласти на себе руки.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Альона Свірідова

Нагору