Інформатор Кривий Ріг

ПРЕС-РЕЛІЗИ

Взяти крем у руки: захист від La Roche-Posay

Суха шкіра на руках – доволі поширена проблема, з якою знайомий кожен дорослий. Чи взимку, чи влітку: можуть бути навіть тріщини від сухості й пошкоджень.

Річ у тім, що ця ділянка шкіри практично позбавлена жирових залоз, які б забезпечували необхідний захист та зволоження. Тому будь-які негативні зовнішні та внутрішні чинники можуть згубно впливати на її стан. 

Зберегти долоні, пальці, лікті й усі проблемні ділянки рук м’якими та зволоженими допоможе спеціальна дерматокосметика, а саме: крем La Roche-Posay. Особливого піклування наші руки потребують в зимовий сезон, тому завчасно піклуйтеся про якісний засіб для себе.

Причини, через які пересихають руки

Сухість, лущення, поява тріщин, стягнутість – все це говорить про проблеми зі шкірою рук. Виникають вони з різних причин. Найпоширенішими є:

  • сухе повітря та вплив прямих сонячних променів; 
  • вплив холоду та вітру, вологість взимку; 
  • постійний контакт із гарячою водою; 
  • використання неякісних косметичних засобів; 
  • контакт з мийними засобами, в яких багато шкідливих для рук хімікатів;
  • нестача вітамінів; 
  • неправильна робота внутрішніх органів та систем;
  • зневоднення; 
  • різні шкірні захворювання, наприклад, атопічний дерматит.

Якщо мова йде про внутрішні чинники: підтримка імунної системи, водного балансу та активного способу життя. Але косметологи також радять користуватися кремами, зокрема спробуйте дію сучасної дерматокосметики.

Ефективний догляд за шкірою – крем La Roche-Posay

Шкіра рук постійно відчуває стрес, її здатність боротися зі шкідливими факторами поступово погіршується. Крем La Roche-Posay дозволяє відновити бар’єрні функції шкіри рук, щоб захиститися від негативного впливу. Вся справа в особливому складі засобу. До нього входить гліцерин, який має здатність зволожувати шкіру. З його допомогою вона буде наповненою вологою протягом кількох діб. 

Інший компонент – масло Ши. Воно має спеціальні ліпіди, що дозволяють відновлювати природну гідроліпідну плівку шкіри. Проблемна шкіра рук вимагає правильного догляду, тому тут на допомогу прийде термальна вода La Roche-Posay, що входить до складу крему. Вона заспокоїть будь-які ураження й почервоніння на руках, прибере неприємні й болючі відчуття від мікротріщин.

Руки залишатимуться гладкими, зволоженими та отримають захист від холоду та спеки. Важливо, що текстура є досить легкою, тому крем на руках практично не відчувається. До того ж він досить добре вбирається. Як і вся продукція La Roche-Posay, цей крем пройшов усі необхідні тестування та має відповідні ліцензії якості.

Рекламний матеріал

Нагору