Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Можете зателефонувати: “Київстар” повідомив про відновлення голосового зв’язку

12 грудня через хакерську атаку “ліг” мобільний оператор “Київстар”. Без зв’язку, інтернету та інших послуг залишилося 26 мільйонів українців. Не працювали банківські термінали та деякі служби, які користуються SIM-картками та модемами компанії. 

Як повідомляє Інформатор з посиланням на пресслужбу компанії, 13 грудня, о 18:00, “Київстар” розпочав включення голосового зв`язку по всій Україні.  Це дає можливість абонентам зателефонувати рідним.

Відновлення послуг відбуватиметься поступово. Тому до кінця 13 грудня ще можливі короткочасні складнощі. У такому випадку рекомендується:

– перезавантажити телефони;
– відключити послугу VoLTE в налаштуваннях телефону.

Спеціалісти компанії працюють над відновленням передачі даних та SMS. Планується, що вони також будуть доступні протягом доби.

Після повного відновлення мережі, “Київстар” обіцяє підготувати компенсації усім абонентам та корпоративним клієнтам, які не могли скористатись сервісами компанії.

Раніше Інформатор повідомляв про те, що шахраї наживаються під час збою у роботі “Київстар” обіцяючи абонентам компенсацію. Також повідомлялося про те, що  “Київстар” надасть компенсацію абонентам, які постраждали через збій системи.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Альона Свірідова

Нагору