Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

“Київстар” частково відновила роботу: коли планують закінчити ремонт

12 грудня вранці у роботі мобільного оператора “Київстар” стався масштабний збій. Зникли мобільний зв’язок та інтернет. Перестали працювати банківські термінали та системи, на яких залучені модеми та SIM-карти цього оператора. 

Як повідомляє Інформатор з посиланням на пресслужбу компанії, станом на 20:00 12 грудня спеціалісти компанії частково відновили роботу послуг фіксованого зв`язку. Зараз вони працюють над відновленням інших послуг і зроблять все можливе, аби остаточно завершити цю роботу протягом 13 грудня 2023 року.

Відновлення сервісів може відбуватись поступово, про що буде повідомлятися окремо.

Як написано у повідомленні: “Після стабілізації роботи мережі усі абоненти і корпоративні клієнти, які внаслідок хакерської атаки не могли скористатись сервісами компанії, обов`язково отримають компенсації”.

Компанія “Київстар” висловлює подяку правоохоронним органам, Службі безпеки України та державним службам за миттєву реакцію і професійну допомогу в вирішенні цієї безпрецедентної ситуації, а також вдячність абонентам, колегам по телеком ринку, корпоративним клієнтам за розуміння і підтримку.

Раніше Інформатор писав про те, коли відновить роботу “Київстар“. Також повідомлялося про те, що “Київстар” надасть компенсацію абонентам, які постраждали через збій системи.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Альона Свірідова

Нагору