Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

Затримали в Одесі: злочинець з Кривого Рогу 8 років ховався від правоохоронців

Влітку 2015 року у Кривому Розі стався тяжкий злочин. Троє молодиків викрали людину та тяжко побили її. Двох з викрадачів затримали правоохоронці. Третьому вдалося втекти. 

Як повідомляє Інформатор з посиланням на поліцію Дніпропетровської області, відомо, що влітку 2015 року зловмисники зателефонували свому 29-річному знайомому та домовилися про зустріч. Коли потерпілий приїхав до призначеного місця, вони силою посадили його в автомобіль, вивезли у лісосмугу та сильно побили.

Поліцейським вдалося затримати двох з нападників. У серпні 2022 року їм було винесено вирок.

Третьому учаснику групи вдалось втекти. Він переховувався від правоохоронців понад 8 років. 9 грудня 2023 року співробітникам поліції Кривого Рогу стало відомо, що втікач знаходиться в Одесі. На підставі ухвали Довгинцівського суду його затримали та доставили до  Кривого Рогу. 10 грудня чоловіку обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Подальшу долю зловмисника вирішить суд.

Раніше Інформатор писав про те, що у Кривому Розі затримали чоловіка, якого розшукує поліція. Також повідомлялося про те, що у Кривому Розі затримали чоловіка, який перебував у розшуку за скоєння кримінального правопорушення.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Альона Свірідова

Нагору